Skip to main content

Op deze Dag van het Erfrecht 2021 presenteer ik 2 nieuwe podcastafleveringen over erfrechtkwesties. Afgelopen jaar maakte ik samen met podcastmaker Femke Bosma en interviewer Esther de Hek 8 afleveringen voor mijn podcast ‘Meester van Lockant’: 4 over erfrecht en 4 over echtscheiding.

De 2 nieuwste afleveringen gaan over het wat en waarom van het testament en over de rol van de executeur. Het thema van de Dag van het Erfrecht 2021 is ‘het onterfde kind’. Ook daar gaan we in mijn podcast op in, en wel met de aflevering ‘Waarom onterven niet betekent dat een kind niets krijgt’.

Aantrekkelijk en laagdrempelig

In het najaar van 2020 kwamen de eerste 2 afleveringen van mijn podcast online (over echtscheiding) en vandaag de laatste 2, over erfrecht. In totaal telt de podcast ‘Meester van de Lockant’ 8 afleveringen, die inmiddels een paar honderd keer beluisterd zijn. De aflevering ‘Ik ga scheiden, wat betekent dit voor de kinderen?’ werd tot nu toe het meest beluisterd.

Met de podcast wil ik op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier mensen informeren over juridische thema’s rondom echtscheiding en erfrecht. Mijn podcast is op diverse platforms te beluisteren, waaronder Apple Podcasts en Spotify.

Abonneer je op mijn podcast via jouw favoriete podcast-platform